Uw eigen startpagina

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Eigen startpagina. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting