Nieuwe startpagina samenstellen

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Om het overzichtelijk te houden is het raadzaam om per onderwerp een rubriek aan te maken op de startpagina.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Een eigen startpagina maken meer informatie te vinden. U kunt er ook tips vinden voor een goede startpagina. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.
Free Web Hosting