Gemakkelijk uw favoriete sites beheren

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

U kunt tevens speciale blokken zoals een weerkaart aan een dochterpagina toevoegen. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina Uw favoriete websites online beheren door. Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen wanneer u dat script gebruikt.

U kunt met het script inkomsten genereren. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Op deze wijze biedt u een mogelijkheid tot betaling aan. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Geld verdienen kunt u ook met banners doen. Zo is het mogelijk om extra te verdienen via affiliate banners. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. U kunt bijvoorbeeld Daisycon inzetten daarvoor.
Free Web Hosting