Een eigen advertentie website bouwen

Een eigen marktplaats is met de juiste software makkelijk te realiseren. We vertellen u graag over de stappen die u kunt nemen. Het is gemakkelijk te realiseren met een advertentie script. U kunt het beheeromgeving bereiken door in te loggen op de website. Er kan ook voor diverse extra mogelijkheden gekozen worden. Er is zo bijvoorbeeld een prijs voor een websitevermelding in te stellen.

Meer over zo een script kunt u met behulp van het artikel eigen marktplaats beginnen lezen. Het marktplaats CMS is zo opgezet dat spam wordt tegengehouden door de reactieformulieren. Betaalde categorieën zullen ook een deel van de spammers kunnen tegenhouden. Eventueel kunt u een bedrag rekenen voor de registratie op de website.

Het zal bovendien nodig zijn uw eigen domein te registreren en webhosting aan te vragen. Een database zal nodig zijn om het advertentie script te kunnen draaien. PHP scripts kunnen draaien, is een andere vereiste. Een onderdeel van uw website wijzigen is middels het beheeromgeving gemakkelijk te doen. Hiervoor is technische kennis niet vereist. Op de website van de aanbieder vindt u makkelijk het stappenplan van de installatie. U kunt vanuit de aanbieder support bij de installatie krijgen.

Registreren als adverteerder kan via een formulier op uw advertentie website. Een eigen account geeft mensen de mogelijkheid om een advertentie toe te voegen. Het is mogelijk om wat plaatjes aan de advertentie toe te voegen. De adverteerder kan tevens gemakkelijk de rubriek kiezen voor plaatsing. Er zijn daarnaast aanvullende mogelijkheden aan te bieden. Voor bijvoorbeeld het vermelden van een website bij een advertentie stelt u gemakkelijk de prijs in.
Free Web Hosting