Maak een eigen startpagina

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Eigen startpagina online zetten. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting