Realiseer gemakkelijk een nieuwe portaal site

U kunt een startpagina website goed inzetten wanneer u websites promoot. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. U kunt de relevante zoektermen per dochterpagina invullen in het beheerpaneel. De juiste zoektermen kunnen zo aan een individuele startpagina worden gekoppeld.

Het toevoegen van links is soms gratis op een startpagina website. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Startpagina script meer kunt lezen. U kunt bij het bouwen van uw eigen startpagina website worden bijgestaan door een PHP script. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het is met uw startpagina website mogelijk om betaalde links te verkopen. Veel bezoekers zullen een link willen kopen om niet zelf een dochterpagina te hoeven maken. Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.
Free Web Hosting