Bouw uw eigen marktplaats

Zelf een advertentie website maken is goed te doen. Kennis van HTML of CSS heeft u er nauwelijks voor nodig. Via het beheerpaneel kunt u gemakkelijk een verandering doen. Op een laagdrempelige manier is voor u dus ook een eigen advertentiewebsite te beginnen. U kunt de inkomsten op diverse wijzen met behulp van de website genereren. Het toevoegen van betaalde rubrieken is daar een voorbeeld van. Denk aan bijvoorbeeld commerciële rubrieken.

Ook kan men op uw website kiezen voor een topadvertentie, waarvoor men dient te betalen. Een topadvertentie geeft u de mogelijkheid voor een bepaalde tijd bovenaan de lijst van advertenties geplaatst te worden in het algemene overzicht. Via het beheergedeelte kunt u de opties hiervoor zelf instellen. Over een script dat u hierbij kan ondersteunen, is meer te lezen op Bouw uw eigen marktplaats. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar script dat u kan helpen bij het beginnen van uw eigen advertentie website. Men heeft het script met de scripttaal PHP ontwikkeld. Houd er rekening mee dat het script een database zal gebruiken.

Met behulp van een reactieformulier kan een bericht naar een adverteerder worden gestuurd. De formulieren bevatten technieken om spam tegen te houden. Daarbij kan ook eventueel een klacht over een adverteerder ingediend worden.

Het is geen enkel probleem wanneer u geen technische kennis heeft. Tijdens het uitvoeren van het installatie script, kunt u een beheerdersaccount toevoegen aan de website. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig.

Als u gebruikmaakt van het PHP script dan hoeft u zelf geen script meer te schrijven. Er kan dan ook een hoop tijd worden bespaard. De bouwers van het script hebben de belangrijkste functionaliteiten al voor u in orde gemaakt. U hoeft zelf geen PHP kennis te hebben om het script te gebruiken. Veranderingen zijn via de beheeromgeving makkelijk door te voeren. Zo is het voor iedereen prima te doen om een eigen marktplaats te beginnen.
Free Web Hosting