Je marktplaats eenvoudig starten

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. U kunt via de link Betaalbaar uw marktplaats maken eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.
Free Web Hosting