Ontwikkel je eigen portaalsite

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. Ze geven ook de optie om ander soort componenten te plaatsen. Daarbij is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Het artikel Startpagina aanmaken biedt een helder overzicht van de opties van een startpaginascript. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor diverse faciliteiten geboden. Het biedt faciliteiten om eenvoudig backlinks te verkopen. Met behulp van het beheerpaneel is het heel simpel om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Het instellen van de betaalkoppeling is niet heel ingewikkeld.

Het toevoegen van een banner is heel eenvoudig en er is geen FTP voor nodig. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Enorm handig zijn startpagina websites tevens als u zich bezighoudt met linkbuilding. Een afzonderlijke startpagina zal meestal rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Het gewenste subdomein kan gedurende het toevoegen van de startpagina worden opgegeven. Zo kan daarnaast het subdomein zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor uw sites. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Hierboven spraken we er alvast over. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. In eerste instantie is het niet lastig om het meest recente nieuws toe te voegen. Een weerkaart plaatsen is een andere optie. Met het script kunt u een dergelijke widget behoorlijk makkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat verder zo geregeld.
Free Web Hosting