CMS programma info

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Een dergelijke tool wordt bovendien wel een CMS pakket genoemd. Een CMS systeem is middels de link eigen website beginnen gemakkelijk te bemachtigen. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Als u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. Ook kunt u daarnaast een beheeraccount plaatsen via het installatiescript. U kunt met dit account inloggen op de beheerpaneel en beheerderstaken uitvoeren.

Het is geen enkel probleem om een formulier aan uw site toe te voegen. Hierbij mag u zelf bepalen uit welke velden het formulier bestaat. Op deze verstandige zijn er diverse soorten formulieren aan te maken. Bij elk veld kunt u aangeven of het gaat om een noodzakelijk veld. Via e-mail ontvangt u de ingezonden formulieren. Het e-mailadres is ook per afzonderlijk formulier in te stellen in de beheeromgeving. U kunt diverse formulieren dus naar diverse e-mailadressen laten versturen.

Een demo aanvragen kan met behulp van de website van de web developer van het CMS systeem. U kunt zo een indruk van het CMS pakket krijgen. Zo kunt u beter nadenken of u het CMS systeem wilt aanschaffen.
Free Web Hosting