Uw nieuwe startpagina samenstellen

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Startpagina overzicht. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting