Mijn eigen website met CMS systeem

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Een CMS is een systeem achter een website, dat je in staat stelt een website op eenvoudige wijze te beheren. In de meeste CMS systemen hoef je niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. Kun je een Word bestand aanpassen dan is de kans groot dat ook het werken met een CMS programma geen probleem voor je is.

Met het CMS systeem is het niet meer nodig om aanpassingen te verrichten aan de bronbestanden. Het CMS pakket zal alles in principe opslaan in een centrale database. Er worden zo minder fouten gemaakt omdat aanpassingen aan bestanden verleden tijd zijn. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. Een CMS pakket is inzetbaar voor meerdere soort sites: nieuws, webshop of blog, het is geen probleem. Een wijziging wordt snel aangebracht met een CMS programma. U hoeft geen PHP of HTML kennis te hebben om met een CMS te werken.

Wellicht bent u nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u. Dan voorziet de pagina een eigen website maken u van meer informatie. Bij veel CMS systemen wordt een installatieprogramma meegeleverd.
Free Web Hosting