Hulp bij stoppen met blowen

Wie weet rookt u zo af en toe een joint om tot rust te komen. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. Zorg dat u niet te vaak blowt. Blowt u iedere week minstens twee dagen niet, dan zit u goed.

Hoewel blowen leuk kan zijn heeft het enkele kanttekeningen. Zo kunt u vrij eenvoudig verslaafd aan wiet raken. Men kan problemen weg gaan blowen. En het kan dan zomaar zijn dat u iedere dag wiet gaat roken.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Veel cannabisgebruikers kunnen het dan ook eigenlijk niet betalen. Iedere dag blowen kost per maand zo'n 300 euro. Reken maar uit hoeveel dat op jaarbasis is. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Hoe u kunt stoppen met blowen, kunt u in Blowen afkickverschijnselen lezen. Een artikel vol praktische tips voor stoppen met blowen. Want het is immers niet altijd gemakkelijk om te stoppen met blowen. Bereidt u zich goed voor dan verhoogt u uw kansen.

Wiet wordt ook constant duurder. En het staat niet al te best met de economie. Door te stoppen met blowen bespaart u veel geld.
Free Web Hosting