Een affiliate winkel en passief geld verdienen online

Bij het werken in loondienst zal uw vergoeding contractueel zijn vastgelegd. De vergoeding is afhankelijk van het aantal uren dat er gewerkt is. Ook kunt u als ZZP’er een vaste vergoeding zijn overeengekomen voor een bepaalde klus. De uitbetaling is dan steeds gekoppeld aan de tijd die in het uitvoeren van de klus wordt gestoken.

Mogelijk ziet u het wel zitten om extra geld te verdienen online. Geld verdienen met een affiliate winkel is ook voor u prima te doen. Voor geld verdienen met affiliate marketing is het niet nodig een eigen product te bouwen. Meer hierover is te lezen op de pagina .

Een affiliate script stelt u in staat om op een gemakkelijke manier een affiliate site te bouwen. Er kunnen productfeeds worden ingelezen in verschillende formaten door het script. Een feed bevat alle benodigde informatie over de producten. Handmatig de producten toevoegen is niet noodzakelijk.

Wanneer u de juiste dingen doet is het niet heel lastig om online extra geld te verdienen. Het maken van eigen producten is daarbij niet noodzakelijk. Of u nu wilt bijverdienen terwijl u al een baan heeft, of internetondernemer bent maakt daarbij niet uit. Als u wilt kunt u zelfs zonder KvK gegevens beginnen.
Free Web Hosting