Startpagina script

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Op verschillende websites kunt u zich zonder veel moeite registreren.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Men is bereid u te betalen voor links. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U bent dan niet meer afhankelijk van anderen. Via Je eigen startpagina maken kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Met dit script kunnen ook mensen zonder technische kennis aan de slag. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Op de website Eigen startpagina is daar meer informatie over in te winnen. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting