Wilt u een eigen marktplaats runnen?

Een advertentie website is gemakkelijk te realiseren met behulp van een PHP script. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel marktplaats script kopen. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. U kunt de bestanden uiterst eenvoudig op de webserver plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. U kunt de voor uw website relevante gegevens invullen via het installatieprogramma.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. Zonder technisch inzicht kunt u vrij eenvoudig van het advertentiescript gebruikmaken. Het script is uitstekend inzetbaar voor het genereren van extra inkomen.

Op deze manier kunt u uw marktplaats website voorzien van een unieke samenstelling van kleuren. Het is zelfs mogelijk om uw advertentie website te richten op een specifieke markt en bijpassende kleuren te kiezen. Het advertentieoverzicht kunt u zelf opmaken met behulp van een daarvoor bedoeld beheerscherm.
Free Web Hosting