Professioneel je advertentie website beginnen

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Op het beheergedeelte is via een speciaal formulier in te loggen. Voor het wijzigen van de instellingen van uw site kunt u het beheerdersaccount eenvoudig inzetten. Over een handig marktplaats script waarmee dit het geval is, kunt u meer lezen op Uw eigen marktplaats maken. U kunt het marktplaats script online aanschaffen en na de aanschaf kunt u het direct downloaden. U kunt de categorieën zo aanmaken dat er een betaling nodig is voor advertentieplaatsing binnen deze categorieën.

U kunt het tarief per individuele rubriek instellen. Bij de plaatsing van een nieuwe advertentie wordt direct het nieuwe tarief gerekend. Het vereist weinig kennis van de techniek.

Vanuit alle advertenties heeft u de mogelijkheid om een aantal formulieren aan te roepen. Bij een advertentie wordt een reactieformulier getoond waarmee eenvoudig is te reageren op een advertentie. Het marktplaats script zal een ingevuld reactieformulier per e-mail naar een adverteerder sturen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Bij het vermoeden van oplichting of fraude is dat een verstandige keuze. Men kan meerdere foto’s aan eendvertentie toevoegen.
Free Web Hosting