Realiseer snel een moderne startpagina website

Zelf een linkportaal opzetten hoeft niet moeilijk te zijn. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. U zou de linkportaal in de vorm van een startpagina website kunnen opzetten. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. U kunt affiliate links op dezelfde wijze plaatsen als normale links.

Zou u er graag meer over weten? Het is dan aan te raden om de pagina Eigen Startpagina eens te bekijken. U kunt in dat artikel een link vinden naar een PHP script waarmee het bouwen van een eigen startpagina website heel makkelijk gaat. Via de site van de aanbieder kunt u dit script kopen. Direct na de betaling kunt u de bestanden van het script downloaden. Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met een script kopen bespaart u tijd. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.
Free Web Hosting