Eenvoudig uw favoriete sites online bijhouden

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Op eigen startpagina samenstellen vindt u voldoende informatie over het PHP script. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.
Free Web Hosting