Je nieuwe portaalsite opzetten

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. Het plaatsen van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Met een startpagina script krijgt u de bovendien mogelijkheid om zelf een startpagina website te bouwen. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het slim om Aanmelden startpagina door te nemen. Middels dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar aan te schaffen is.

Voor het verdienen van geld is een uitermate prima script. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. In het geval dat u de bedragen in het beheeromgeving heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Het zal u verbazen hoe simpel u dat regelt.

Zeer handig zijn startpagina websites ook indien u zich bezighoudt met linkbuilding. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo gemakkelijk te plaatsen. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder vast van op de hoogte. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Zo is het plaatsen van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een weerkaart aanmaken is een andere optie. Zoiets kunt u met het script gemakkelijk aanmaken op 1 of meer dochterpagina’s. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Het is enorm gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting