Bouw eigen startpagina

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Via het artikel Aanmelden startpagina komt u meer over dit soort scripts te weten. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting