Maak gemakkelijk een uitgebreide portaal site

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? Gebruik de links op de pagina Maak gemakkelijk een moderne portaalwebsite om naar de website van de aanbieder te navigeren. U kunt op verschillende manieren de betaling verrichten. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.
Free Web Hosting