Maak een eigen startpagina

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Een beloning voor deze inspanning kan worden gerealiseerd door een affiliate banner of Google Adsense op uw startpagina zodat u er periodieke inkomsten uit kunt halen. Een startpagina is hiervoor uitermate geschikt. De mogelijkheid om rubrieken aan te maken zorgt ervoor dat u uw startpagina een duidelijke structuur kunt geven. Met een startpagina over een specifiek onderwerp helpt u mensen die aan het rondkijken zijn voor bepaalde informatie over dat onderwerp.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. Het is mogelijk om een extra zakcentje aan de startpagina te verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners of advertenties van het platform Google Adsense op uw startpagina weergegeven.

Er is wel meer mogelijk met een eigen startpagina. Het artikel Een eigen startpagina online zetten gaat tevens over het aanmaken van een startpagina en is het doornemen waard. Uw eigen website meer vindbaar maken online, daar is uw startpagina ook prima voor te gebruiken. Het gebruik van een startpaginascript is doorgaans ook erg interessant. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Daarmee neemt u het heft zelf in handen. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting