Maak je eigen portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina website bouwen is simpel middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij goed worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Portaalsite maken tips kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Verder is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Men kan met behulp van de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarbij plaatst u behoorlijk gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner aanmaken is heel makkelijk te doen.
Free Web Hosting