Portaalsite opzetten info

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. Men zal dan daarnaast vooral links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een andere optie is het gebruik maken van een al bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Het ontwikkelen van uw eigen startpagina website. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. U heeft bovendien een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. U heeft de mogelijkheid om diverse widgets aan te maken naast links. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren gedurende het aanmelden van een nieuwe startpagina. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Vaak kunt u ook per link categorie de belangrijke gegevens voor de zoekmachines opgeven. Het script kan erg handig zijn in het geval dat u iets doet met linkbuilding. Per rubriek is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de verschillende dochterpagina’s. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Banners zijn via het beheergedeelte gemakkelijk te plaatsen. Het is ook een mogelijkheid om diverse banners af te laten wisselen.
Free Web Hosting