Een eigen portaalsite maken

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de juiste dochterpagina tonen aan de bezoeker. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem gemaakt.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft programmatuur die u op uw webhostingpakket plaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Er zijn voldoende scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Het artikel Eigen startpagina samenstellen kunt u lezen als u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. Zo een script bevat de functionaliteiten die belangrijk zijn voor een eigen startpagina website. U kunt direct beginnen met content op de website creëren.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is.
Free Web Hosting