Een moderne advertentiesite maken

Een online inkomen kunt u op verschillende manieren realiseren. U zou ervoor kunnen kiezen om geld te verdienen met het runnen van uw eigen advertentie website. U kunt daar zelf iets voor programmeren. Maar het is ook mogelijk een kant en klaar advertentie script aan te schaffen. De noodzaak om zelf een PHP script te bouwen valt weg, op het moment dat u een advertentie script aanschaft bij een bestaande aanbieder.

Wilt u direct een dergelijk script aanschaffen? Over een advertentie script kunt u meer lezen op Wil je een eigen advertentie site runnen?. U kunt met het daar behandelde script zeer gemakkelijk bouwen aan uw eigen marktplaats website. Ook kunt u zelf met PHP aan de slag gaan en een script in elkaar zetten. Hier kan echter een hoop tijd overheen gaan voordat u een goed script heeft. Als u dat wilt kunt u vandaag nog een eigen advertentie website in de lucht hebben met zo een script. Het is dan direct mogelijk om wat advertenties te plaatsen op uw nieuwe marktplaats website.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Het is een manier om adverteerders actief op uw website te houden. Men heeft het script zo gemaakt dat er zelfs een marktplaats mee te beginnen is door iemand die geen verstand heeft van de techniek. Het alternatief is zelf een script ontwikkelen. Dit kost erg veel tijd.
Free Web Hosting