Een uitgebreide portaal website ontwikkelen

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen marktplaats. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.
Free Web Hosting