Een Nederlandse startpagina bouwen

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een eigen startpagina samenstellen. De pagina bevat praktische informatie. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting