Startpagina script informatie

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Via het artikel Eigen startpagina maken komt u meer over dit soort scripts te weten. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Het idee achter vaan startpagina scripts is hetzelfde. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting