Uw nieuwe startpagina website samenstellen

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. Startpagina’s worden daar nog dikwijls voor gebruikt. Het maken van een eigen dochterpagina kan op een aantal Nederlandse portaalsites.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de pagina eens bekijken. U hoeft dan niet te wachten met het inrichten van uw eigen startpagina website. Er is geen technische achtergrond voor het gebruik van het startpaginascript nodig. Het startpagina script stelt u in staat om een subdomein toe te wijzen aan alle startpagina’s op uw website. Het PHP script is voorzien van de functionaliteiten voor het koppelen van het subdomein aan de juiste pagina. U hoeft zich niet meer te concentreren op de technische kant van het verhaal.

U krijgt de beschikking over diverse widgets die op uw startpagina’s geplaatst kunnen worden. Zo is een nieuwsblokje plaatsen makkelijk te doen. Tevens het toevoegen van content hier en daar levert geen problemen op. Iemand met een eigen startpagina op uw website kan deze widgets verder eenvoudig aanmaken aan zijn eigen startpagina.

Het startpagina script geeft u verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Het is zowel mogelijk om linkjes te verkopen als om banners toe te voegen. De bezoeker kan op diverse manieren voor een nieuwe link betalen. Bij de linkplaatsing mag men zelf kiezen voor de gewenste dochterpagina en de gewenste link categorie.

Het in PHP ontwikkelde inlogsysteem is veilig. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. Daarmee maakt u het hackers ingewikkeld om in te breken op uw PHP site. Op deze wijze kunt u inkomsten met uw startpagina website genereren. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten gemakkelijk weer terugverdienen.
Free Web Hosting