Beheer gemakkelijk uw site

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool bovendien wel een content management systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen met behulp van het artikel CMS systeem. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Het systeem zal de installatieprocedure beginnen bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Er wordt u tevens gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met dit beheeraccount kunt u met behulp van de beheeromgeving wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Dat is met het CMS systeem simpel te doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners plaatsen die elkaar ook kunnen afwisselen.

De webontwikkelaar van het CMS systeem biedt met behulp van de website de optie om toegang tot de demo omgeving aan te vragen. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. En beslissen of u het wilt kopen of niet.
Free Web Hosting