Wat is een startpagina?

Een eigen startpagina maken is voor veel webmasters een slim idee. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan alles in eigen beheer. Een en ander is terug te vinden via Uw eigen startpagina bouwen. Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. U hoeft niets te weten over programmeren.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Eigen startpagina bouwen. U kunt geld met uw startpagina verdienen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting