Hoe te stoppen met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Een tips is om niet dagelijks te blowen. Minimaal 2 dagen per week niet blowen, wordt door de coffeeshops aangeraden.

Uiteraard kan men ontspannen worden van een joint. De rust opzoeken is echter ook op andere manieren mogelijk. Een uurtje zwemmen kan bijvoorbeeld heerlijk zijn. Een joint mag geen vereiste voor ontspanning zijn.

Het kortetermijngeheugen wordt door het roken van cannabis aangetast. Onthouden van dingen wordt lastiger. Afspraken worden vergeten en men krijgt hierover conflicten.

Men moet soms geblowd hebben om in slaap te kunnen komen. In dat geval is iemand duidelijk verslaafd aan blowen. Die persoon zou eigenlijk moeten stoppen met blowen. En stoppen met blowen bijwerkingen kan daarbij een steuntje in de rug bieden.

Men moet ook steeds meer betalen voor cannabis. Terwijl de economische crisis nagenoeg iedereen geraakt heeft. Tel uit uw winst wanneer u het geld niet meer aan blowen uitgeeft.
Free Web Hosting