Een moderne startpagina website beheren

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn.Wilt u een eigen startpagina website vanaf nul opbouwen? De tips die u daarvoor nodig heeft kunt u hier vinden. Het is te realiseren met een handig PHP script waarover u via de links meer info kunt vinden. U kunt via de beheeromgeving eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken. In diezelfde omgeving kunt u de instellingen van uw website veranderen.

Een startpagina website is met een speciaal daarvoor aangepast CMS script in elkaar te zetten. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. Het script is zo in te stellen dat bezoekers zich kunnen registreren als beheerder van hun eigen pagina.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Eigen startpagina. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Het script biedt daarvoor functionaliteiten. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Met het script is vrij gemakkelijk een online inkomen op te bouwen. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.
Free Web Hosting