Maak eigen startpagina

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Maar u heeft helemaal geen kennis van de techniek nodig om uw eigen startpagina aan te maken. Men heeft startpagina scripts juist ontwikkeld om mensen zonder kennis van HTML toch de tools te geven om een professionele linkpagina in elkaar te zetten. Aan deze bedoeling is na verloop van tijd nog steeds niets veranderd. Het is dus niet noodzakelijk om iets te weten over HTML en CSS.

U dient een eigen e-mailadres te hebben. Deze moet u bij de registratie invoeren. Verder is het natuurlijk handig om te weten naar welke sites u gaat linken. Het aanmaken van een dochterpagina kunt u doen door op de website een account aan te maken. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u inloggen op de website. Zodra u bent ingelogd komt u in het beheergedeelte terecht. Hier kunt u uw eigen startpagina aanmaken en beheren.

Zou u graag meer over dit onderwerp leren? Een aantal websites bevatten een artikel over het beheer van een eigen startpagina. Zo is het artikel Bouw uw eigen startpagina het doornemen waard. De website waarnaar wordt verwezen bevat meer informatie over dit onderwerp. Ook kunt u er verwijzingen naar andere websites over eigen startpagina maken vinden.

Het aanmaken van uw eigen startpagina zal bij het grootste deel van de websites gratis zijn. Technische kennis is dus ook niet vereist. Er is geen reden om te wachten met het aanmaken van uw eigen startpagina. De startpagina aanmaken en enkele links erop plaatsen zal maximaal een half uur duren.
Free Web Hosting