Wil je je eigen adventiesite maken?

Wilt u zelf een advertentiesite beginnen maar heeft u weinig kennis van de techniek? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Bezoekers kunnen dan een advertentie plaatsen op uw website. Met zo een script kunt u zelf bepalen hoelang een advertentie actief blijft op de site. Zodra het aantal dagen is verstreken dat u heeft ingesteld, zal de advertentie gedeactiveerd worden. De advertenties kunnen binnen verschillende rubrieken worden ingedeeld.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina marktplaats php script. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

Er kunnen diverse afbeeldingen door de adverteerders bij een advertentie worden toegevoegd. U kunt opgeven hoeveel afbeeldingen er bij een advertentie geplaatst mogen worden. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. Per categorie op de advertentiesite kunnen de gegevens voor de search engines worden ingesteld.

Er zal bij iedere advertentie een formulier worden getoond waarmee op een advertentie kan worden gereageerd. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. Er is een koppeling met een payment provider te maken waarmee adverteerders direct online voor deze mogelijkheden kunnen betalen.
Free Web Hosting