Je eigen portaalsite opzetten

Wanneer u linkbuilding werkzaamheden verricht dan zou het startpaginascript weleens interessant voor u kunnen zijn. Men kan een eigen subdomein voor iedere afzonderlijke startpagina op de site aanmaken met het PHP script. Het is daarbij een goed idee om belangrijke zoektermen te verwerken in het subdomein van een dochterpagina.

Het startpagina script is ook eenvoudig in het gebruik voor iemand zonder technische kennis. Via het artikel Nederlandse startpagina is een betaalbaar script te vinden. U koopt het script gewoon online. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. Na de betaling krijgt u de download pagina te zien. Verder ontvangt u de downloadlink op het door u opgegeven e-mailadres.

Naast links kan men nog veel meer toevoegen aan een startpagina. U kunt bijzondere categorieën aanmaken waarbinnen een widget plaatsen mogelijk is. Denk aan een nieuwsblok. Een rubriek waarin de laatst aangemaakte dochterpagina’s vermeld staan, is eenvoudig toe voegen.

Wilt u toch zelf een script bouwen dan kan dat uiteraard. Daarvoor zal het nodig zijn om over de juiste technische kennis te beschikken. Daarnaast dient uw script van zo een niveau te zijn dat men de site niet gemakkelijk kan hacken. Het kan zomaar zijn dat dit lastig is voor u.

Iedere dochterpagina zal bij veel startpagina websites over een specifiek thema gaan. Het grootste deel van de links zullen verwijzen naar sites die over hetzelfde onderwerp gaan. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. Een thema kan zo verder opgesplitst worden in deelonderwerpen. Binnen deze rubrieken plaatst men de links op een dochterpagina.
Free Web Hosting