Eigen startpagina bouwen

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u maakt gebruik van Google Ads. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Onder andere de tekst Startpagina script is erover te vinden. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting