FBME bank nieuws

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Daarnaast is de klantenservice niet op de hoogte van de regelgeving.

Via de website Central Bank Probes Local FBME Deals kunt u op de hoogte blijven van de situatie bij FBME Bank. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting