Een eigen portaalwebsite vormgeven

Verdient u geld op affiliate basis verdienen, dan kan daarvoor een startpagina website worden ingezet. Op zo een website worden verwijzingen naar andere websites geplaatst. De vindbaarheid van de vermelde websites wordt door zulke backlinks groter. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. Het is per dochterpagina vaak mogelijk om de belangrijkste zoektermen in te voeren. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. Zo kunt u er op de pagina Eigen startpagina iets over lezen. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. De inloggegevens voor deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie van het script instellen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Ook bevatten de formulieren mechanismen om spam buiten de deur te houden.
Free Web Hosting