Eigen startpagina maken met het startpagina script

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Wat is een startpaginascript? kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Wordt er een retourlink gevraagd? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting