Linkpagina beheer

Een eigen startpagina samenstellen biedt een aantal voordelen. Bovenal is er de mogelijkheid om links aan te leggen naar de websites die u het leukst of interessantst vindt. Eigen websites promoten kan ook uitstekend met een eigen startpagina. Geld verdienen met uw eigen startpagina is eveneens mogelijk.

Als u aan de slag gaat met uw eigen startpagina, dan is het nodig om u eerst te registreren. Het aanmeldformulier voor uw eigen startpagina is op veel websites vrij eenvoudig te vinden. Websites waar u zich kosteloos kan registreren, zijn via Google vrij gemakkelijk te vinden. Zoekopdrachten zoals “Eigen startpagina” leveren vaak bruikbare resultaten op.

Het is raadzaam om een geschikte naam te bedenken voor uw dochterpagina. Heeft uw startpagina een bepaald thema, dan is het een goede gewoonte om uw startpagina naar dit thema te vernoemen. Vaak mag u ook een persoonlijke linkpagina maken. mag plaatsen. Hier mag u links over meerdere thema’s. Is uw nieuwe pagina een algemene startpagina, dan is de naam wat minder belangrijk.

Belangrijk is dat u het juiste e-mailadres opgeeft bij het aanmelden voor een eigen startpagina. In sommige gevallen dient u via een link uw aanmelding te bevestigen. Deze bevestigings e-mail zult u in dat geval vrij snel na de aanmelding in uw mailbox zien. Ook wanneer er geen sprake is van deze extra stap om uw account te bevestigen, is het handig om het juiste e-mailadres bij de aanmelding op te geven. In het geval u niet meer weet wat uw wachtwoord is, dan kunt u instructies aanvragen voor het herstellen van uw wachtwoord. De instructies waarmee u uw wachtwoord kunt herstellen worden per e-mail naar u verstuurd. Blijkt het door u ingevoerde e-mailadres niet juist, dan wordt het lastig om uw wachtwoord te herstellen.

Voor meer achtergrondinformatie over het aanmaken van een startpagina zijn er meer artikelen te vinden online. Zo is Maak uw eigen startpagina het doornemen waard. Het scheelt een hoop wanneer u vooraf weet welke stappen nodig zijn. Na het aanmaken is er ook onderhoud nodig aan de pagina. U kunt meerdere artikelen over het aanmaken van een startpagina vinden op de website waar het artikel op staat waarnaar wordt verwezen.

Op het moment dat u de startpagina heeft aangemaakt zal deze nog geen inhoud hebben. Er dient een rubriek te worden toegevoegd voordat u een link op uw startpagina kunt plaatsen. Links worden altijd gekoppeld aan een bepaalde rubriek. De meeste startpagina’s bevatten meerdere rubrieken. De titel van een rubriek is verplicht. Als titel kunt u een deelonderwerp opgeven. Zo kunnen de links naar onderwerp worden ingedeeld in de rubrieken. En ontstaat er voor de bezoeker een logische structuur.
Free Web Hosting