Je eigen portaalsite opzetten

Wanneer u linkbuilding werkzaamheden verricht dan zou het startpaginascript weleens interessant voor u kunnen zijn. Men kan een eigen subdomein voor iedere afzonderlijke startpagina op de site aanmaken met het PHP script. Belangrijke zoekwoorden kunnen in het subdomein van een afzonderlijke dochterpagina worden opgenomen.

Het startpagina script is ook eenvoudig in het gebruik voor iemand zonder technische kennis. Via het artikel is een betaalbaar script te vinden. U koopt het script gewoon online. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. Verder ontvangt u de downloadlink op het door u opgegeven e-mailadres.

Naast links kan men nog veel meer toevoegen aan een startpagina. Speciale rubrieken aanmaken is mogelijk. Hierin kunt u widgets plaatsen. Denk aan een nieuwsblok. Een rubriek waarin de laatst aangemaakte dochterpagina’s vermeld staan, is eenvoudig toe voegen.

Wilt u toch zelf een script bouwen dan kan dat uiteraard. U dient daar wel de juiste kennis voor te hebben. Daarnaast dient uw script van zo een niveau te zijn dat men de site niet gemakkelijk kan hacken. Het kan zomaar zijn dat dit lastig is voor u.

Iedere dochterpagina zal bij veel startpagina websites over een specifiek thema gaan. Het grootste deel van de links zullen verwijzen naar sites die over hetzelfde onderwerp gaan. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. Een thema kan zo verder opgesplitst worden in deelonderwerpen. Binnen deze rubrieken plaatst men de links op een dochterpagina.
Free Web Hosting