Maak snel een eigen portaal website

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. De pagina Startpagina script vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Meestal zit er een apart installatiescript bij, zodat het niet lastig is om het aan de praat te krijgen.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? Niet alleen kunt u op commissiebasis geld verdienen, ook kunt u links verkopen op uw startpagina website. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Het is niet lastig om het zo in te stellen dat banners worden afgewisseld. Het is namelijk mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte toe te wijzen. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.
Free Web Hosting