Nieuwe site maken

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. Dit kan door middel van een website voor uw bedrijf. Blijven steken in de techniek is iets wat vaak voorkomt wanneer men zonder systeem voor website beheer aan de slag gaat. Aangeraden wordt om CMS software te gebruiken voor het beheer van uw site.

De technische afhandeling wanneer iemand uw website bezoekt, neemt het CMS systeem voor zijn rekening. Dit betekent dat u zich volledig op de inhoud van uw website kunt richten. De meeste CMS softwarepakketten zijn uitbreidbaar met nieuwe functies, zodat u altijd nog functies kunt toevoegen. Ook kan het eventueel worden aangepast zodat het meer naar uw smaak is. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Misschien is het nog wel belangrijker om snel een website te hebben staan. Dit is helemaal het geval wanneer al uw klantenwerving online plaatsvindt. Het artikel Mijn website bouwen gaat over CMS systemen voor het beheer van uw site. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Een simpele pagina met uw contactgegevens is in dat geval al een stap vooruit. Het is raadzaam om daarna wat links naar uw site te plaatsen. U maakt dan in ieder geval een goede start om later te werken aan wat hogere posities, als u dat wilt.
Free Web Hosting