Responsive advertentiesite bouwen

Het is niet zo lastig om een advertentie website te beginnen als u de te nemen stappen kent. Kunt u een script voor het bouwen van een advertentie website vinden, dan is het verstandig dit script aan te schaffen. Een eigen domein is handig, samen met de bijbehorende webruimte. Een database aanmaken is nodig om het marktplaats PHP script te kunnen gebruiken.

U kunt per individuele categorie de zoekwoorden en een beschrijving doorgeven. Voor de zoekwoorden is per rubriek een invoerveld te vinden in de beheeromgeving. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden, kunt u ook eens de pagina marktplaats CMS bezoeken. U hoeft alleen de gegevens in te vullen en u hoeft zich niet te verdiepen in hoe dit technisch in elkaar steekt.

Aanmelden op uw advertentie website is voor adverteerders een kwestie van het registratieformulier invullen. Het account wordt na het invullen van dit aanmeldformulier aangemaakt. Men kan een advertentie aanmaken via het eigen gebruikersaccount. Bestaande advertenties kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Het is daarbij mogelijk om geld te verdienen aan de extra opties die u bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kunt aanbieden.

Men kan op een advertentie reageren via een speciaal daarvoor bedoeld reactieformulier. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Het script zal proberen om spam zoveel mogelijk tegen te houden. Men kan ook advertenties melden wanneer men oplichting of fraude vermoed.

Het script bevat ook functies voor bieden op advertenties. Of er geboden mag worden, mag een adverteerder zelf kiezen. Wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. De adverteerder kan via een formulier eenvoudig contact opnemen met iedere persoon die een bod heeft uitgebracht. Als iemand een bod wil intrekken, dan kan dat ook gemakkelijk. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen een bod van de site afhalen.
Free Web Hosting