Uw eigen startpagina op touw zetten

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. In dit artikel leest u over beide opties meer. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Het is raadzaam om het artikel Een Nederlandse startpagina maken door te nemen. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting