Een mobielvriendelijke advertentie site maken

Een advertentie website is gemakkelijk te realiseren met behulp van een PHP script. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel Wil je een eigen advertentiesite runnen?. In dat artikel vindt u een verwijzing naar de website van de aanbieder van het script. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.
Free Web Hosting