Uw nieuwe startpagina online zetten

In een aantal opzichten is het goed om een eigen startpagina te hebben. Om te beginnen kunt u met een startpagina links aanleggen naar uw favoriete websites. Eigen websites promoten kan ook uitstekend met een eigen startpagina. De mogelijkheid tot geld verdienen met uw startpagina bestaat ook.

Om een eigen startpagina aan te maken dient u zich eerst te registreren. Op veel startpagina websites waar u een dochterpagina mag aanmaken, vindt u een aanmeldformulier hiervoor. Via een zoekopdracht in Google vindt u snel een aantal geschikte startpagina websites. U vindt de websites met zoektermen zoals “nieuwe startpagina”.

Het is raadzaam om een geschikte naam te bedenken voor uw dochterpagina. Verzin een beschrijvende naam voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Zo zien mensen snel waar uw pagina over gaat. Het is bij veel sites geen probleem wanneer u een algemene startpagina maakt. Links gaan dan vaak over verschillende onderwerpen. Dan bent u iets vrijer in de keuze voor het subdomein.

Bij het aanmelden voor uw eigen startpagina is het opgeven van een correct e-mailadres van belang. In sommige gevallen dient u via een link uw aanmelding te bevestigen. Deze bevestigings e-mail zult u in dat geval vrij snel na de aanmelding in uw mailbox zien. Ontbreekt deze extra actie, dan nog is het fijn om een e-mailadres in te voeren dat correct is. Weet u uw wachtwoord niet meer, dan kunt u uw wachtwoord herstellen. De website zal bij een wachtwoordherstel de instructies per e-mail naar u sturen. Het is dan zonde wanneer het e-mailadres niet correct is ingevuld.

Voor meer achtergrondinformatie over het aanmaken van een startpagina zijn er meer artikelen te vinden online. Het artikel Beheer van een linkpagina is een voorbeeld van wat er online te vinden is. Wanneer u meer erover weet, dan wordt het ook gemakkelijker. Want naast het aanmaken is er ook het onderhouden. U kunt meerdere artikelen over het aanmaken van een startpagina vinden op de website waar het artikel op staat waarnaar wordt verwezen.

Uw startpagina zal doorgaans leeg zijn direct nadat u het heeft aangemaakt. Voordat u een link kunt plaatsen, moet er een rubriek worden aangemaakt. Een link moet namelijk in een rubriek worden toegevoegd. De meeste startpagina’s bevatten meerdere rubrieken. De titel van een rubriek is verplicht. Als titel kunt u een deelonderwerp opgeven. Zo kunnen de links naar onderwerp worden ingedeeld in de rubrieken. Bouwt u op deze manier aan een logische structuur op uw startpagina, dan heeft u daar op verschillende manieren baat bij.
Free Web Hosting